Mađioničarski trikovi u Zadru u City Galleria Zadar ili bolje rečeno mađioničar Vladimir očarao je sve u Zadru prekrasnim nastupom s puno novih i do sada ne viđenih trikova u Hrvatskoj.

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

Mađioničarski trikovi u Zadru u City Galleria Zadar ili bolje rečeno mađioničar Vladimir očarao je sve u Zadru prekrasnim nastupom s puno novih i do sada ne viđenih trikova u Hrvatskoj. City Galleria u Zadru proslavila je svoj 10i rođendan te su angažirali najtraženijeg Hrvatskog mađioničara, Vladimira. 30 minutna predstava bila je bogata čarolijom koju su mali prijatelji koji su se zatekli u trgovačkom centru City Galleria mogli uživo i nesmetano pratiti. Odlična atmosfera i pozitvna energija nikoga nije ostavila ravnnodušnim i u samoj najavi da slijedi novi trik ruke djece bile su u zraku i tražilo se da netko od publike bude odabran kao sudionik prave čarolije.

Ono što me je posebno dojmilo u Zadru je golemi interes i malih i velikih da nauče neki trik. Nakon programa nisam mogao otići u garderobu i napustiti centar, a da se ne osvrnem na predivne ljude koji su uz osmijeh za svoje namlađe zatražili slikanje, autogram i pitali “standardno ” pitanje da gdje se mogu naučiti mađioničarski trikovi i mogu li doći i na njihove zabave. Hvala Vama još jednom na svemu poručio je mađioničar i najavio skori povratak u Zadar.

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj korisnika u prošloj godini

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini