Dan smijeha u Lumini centru Varaždin organiziran je u suradnji poduzeća Vladimir Štimac d.o.o. i trgovačkog centra Lumini u Varaždinu s ciljem zabave za posjetitelje

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

Dan smijeha u Lumini centru Varaždin svake se godine tradicionalno obilježava. Ove godine u Lumini centru mađioničar za djecu izvesti će simpatičnu 30 minutnu predstavu s kojom će iznenaditi sve male i velike koji se žele odlično zabaviti. Biti će trikova u kojima će i sam djeca aktivno sudjelovati i možda naučiti trik od majstora čarolije. Da vi se doživljaj maksimalno upotpunio mađioničar je pozvao i svoje prijatelje animatore.

Pridružiti će mu se i najveći čovjek na svijetu (šetač na štulama)  koji će izrađivati predivne figure i poklanjati klincima te umjetnica u oslikavanju lica (face painting) iz dalekog Tajlanda. Budite i Vi na ovom super događanju 10.01.2015 od 17:00 – 19:00 sati u Lumini centru u Varaždinu.

Mađioničar, Lumini centar, Varaždin

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini

Broj korisnika u prošloj godini