Mađioničarski trikovi i čarolija u Ivanić Gradu je zajednički projekt mađioničara Vladimira i hotela Sport

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

Mađioničarski trikovi i čarolija u Ivanić Gradu predivan je naziv mjesta i vremena kada je početkom proljeća 2015 god ujedno lijepih sunčanih dana u godini održana mađioničarska predstava za sve ljubitelje umjetnosti “čarobiranja”. Djeca i roditelji imali su mogućnost punih 45 minuta uživati u javnom nastupu popularnog mađioničara za djecu koji su na opće veselje bili prikazani u hotelu Sport u Ivanić Gradu. Trikovi s čarobnim konopcima, maramama, balonima, loptama i obaveznih rekvizita čarobnog šešira i štapića. Maksimalna interakcija nasmijala je i oduševila i one “koji sve znaju” jer kako se radi o novoj do sada ne viđenoj predstavi publika nije naviknuta na faktor iznenađenja koji dolazi na kraju. Sve u svemu pozitivne reakcije i predivna publika novi su vjetar u leđa mađioničaru Vladimiru i inspiracija za rad, jer svakako je užitak i čast održati program za punu dvoranu ljudi koji na kraju odlaze uz dobre emocije i pozitivne komentare. Pripremili smo i mali podsjetnik sa slikama s ovog fantastičnog događanja.

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj korisnika u prošloj godini

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini