Osijek 2015 mađioničarski kongres u organizaciji kolege iz Osijeka g. Saše Gerbera koji je sve ugodno iznenadio kreativnim i poučnim mađioničarskim trikovima i vještinama. Na završnom Gala show programu nastupili su mnogobrojni Europski umjetnici iz svijeta mađioničarstva

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

Osijeku 2015 mađioničarski kongres održao se sredinom svibnja na kojem su gostovala najveća imena iz Europe mađioničarske umjetnosti. Organizator događanja je najpoznatiji Osječki mađioničar gospodin Saša Gerber i njegov brat Zoran Gerber koji je najbolji umjetnik u oblikovanju specijalnih balona, pripremili su apsolutno nezaboravno jednodnevno druženje za sve ljubitelje ove umjetnosti. Neovisno da li se radi o posjetiteljima koji su profesionalni mađioničari, amateri mađioničari ili samo zaljubljenici ove predivne umjetnosti svatko je za sebe mogao pronaći nešto po čemu će pamtiti ovo nesvakidašnje predivno događanje. Osim vrhunskog mađioničarskog predavanja svjetski poznatog gosta iz Velike Britanije gospodina Michaela Vincenta, svaki od sudionika mogao je s kolegama razmijeniti iskustva u radu, opremu koja je neophodna za stvaranja predstava uz prepoznatljivi okus Slavonske hrane koja je zahvaljujući Saši i Zoranu Gerberu bila osigurana za sve koji su prisustvovali i time uveličali ovo događanje. Kulminacija događanja je završni javni show mađioničara koji su se predstavili javnosti u Osječkom trgovačkom centru kako bi podijelili dio čarolije sa svima koji su došli i bili željni odlične kreativne i fascinantne zabave.

Spomenuti ćemo samo neka imena koji su gostovali na završnom Gala showu za javnost:

Michael Vincent (UK), Saša Gerber (HR), Piksi i Zeka (SRB), Lee Alex (UK), Vladimir Štimac (HR)…

Što su mediji pisali o ovom briljantnom događaju:

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj korisnika u prošloj godini

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini