Noć knjige u Čazmi 2015 i mađioničar Vladimir. Tradicionalna Noć knjige koja se obilježava u cijeloj Hrvatskoj u gradu Čazmi nastupio je mađioničar Vladimir

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

Noć knjige u Čazmi 2015 i mađioničar VladimirNoć knjige u Čazmi 2015 i mađioničar Vladimir. Tradicionalna Noć knjige koja se obilježava u cijeloj Hrvatskoj u gradu Čazmi nastupio je mađioničar Vladimir

Noć knjige u Čazmi 2015 i mađioničar Vladimir koji se tradicionalno obilježava u cijeloj Hrvatskoj 23. travnja. U knjižnici i čitaonici Slavka Kolara, Zagrebački mađioničar Vladimir Štimac održao je javni nastup u trajanju 90 minuta za sve ljubitelje ove plemenite i predivne umjetnosti koji su bili željni vidjeti kako se mogu jednostavno i kreativno izvesti super trikovi. Djeca su imala mogućnost naučiti nekoliko jednostavnih trikova. Mađioničarski trikovi se u pravilu ne objašnjavaju, ali za ovu prigodu svi koji su se okupili u Čazmi mogli su od majstora čarolija naučiti i odmah pokazati svojim prijateljima super mađioničarski trik.

U nastavku pogledajte galeriju slika s jučerašnjeg fantastičnog događanja. Još jednom sve pohvale i čestitke odlično organiziranom događanju i vidimo se sljedeće godine.

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj korisnika u prošloj godini

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini