Mađioničar na spotu Jurice Pađena i grupe Aerodrom. U ovom odličnom uradku koji potpisuje producent Ljubo Zdjelarević možete vidjeti osim odlične muzike, režije i aranžmana neke od televizijski interesantnih trikova koje je Vladimir pokazivao na spotu. Sudjelovala je i Vladimirova supruga, gđa. Pattama Štimac.

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

Mađioničar na spotu Jurice Pađena i grupe Aerodrom. Da je mađioničarima mjesto na svakom događanj gdje je potrebna kreativnost, zabava, osmijeh dokazuje i fantastičan spot Jurice Pađena i grupe Aerodrom čiju režiju potpisuje Ljubo Zdjelarević. Mađioničarski trikovi uklopljeni su u priču i poruku samoga spota. Osim mađioničarskih trikova bio je prisutan i face painting (umjetničko oslikavanje lica). Pogledajte kratak prilog IN Magazina s NOVA TV te naravno sam spot.

Mađioničar u spotu Jurice Pađena i grupe Aerodrom

Prilog iz emisije IN Magazin

Spot Teška vibra Jurice Pađena i grupe Aerodrom

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini

Broj korisnika u prošloj godini