Mađioničarski trikovi i čarolija u Areni Varaždin je zajednički projekt mađioničara Vladimira i bistroa Time Out Vladimir Štimac Mađioničar, Vladimir Štimac

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

Mađioničarski trikovi i čarolija u Areni Varaždin i mađioničar Vladimir koji je održao svoj nastup. Izvanredan odaziv potvrđuje da su sva mjesta bila popunjena te se tražila stolica više. U 45 minuta programa uživali su maleni Varaždinci sa svojim obiteljima budući iz tjedna u tjedan priređuje se nedjeljni obiteljski dan od 10 – 12 sati. Da djeca i roditelji ne bi samo sjedili i gledali ovaj program, popularni mađioničar Vladimir pripremio je interaktivnu predstavu. U kompletnom programu mališani su mogli aktivno sudjelovati, isporbavati čarolije koje su svakoga ostavile bez daha.  Da bi doživljaj bio potpun, nekoliko mađioničarskih trikova djeca su mogla naučiti od majstora iluzije koji je nakon svog regularnog programa ostao i razgovarao s posjetiteljima, podijelio autograme, slikao se te diskutirao o trikovima. Na ovaj jedinstven način djeca su mogla bez problema saznati odgovore na pitanja vezana za mađioničarsku umjetnost. Vrlo česta pitanja koja su djeca postavljala mađioničaru bila su da gdje se mogu naučiti trikovi, da li je to teško za naučiti, koliko je vremena potrebno da bi neki trik bio super, što napraviti ako trik ne uspije…Mnoga uistinu i klasična i zanimljiva pitanja na koja je Vladimir pokušao dati što jednostavniji odgovor kako bi možda jednog dana i netko od djece pošao njegovim koracima i postao pravi mađioničar. Predstava je uspjela u potpunosti stoga slobodno možemo reći da je danas bila prava mađioničarska čarolija u Varaždinu. Pogledajte i malu galeriju slika koju smo za Vas pripremili:

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

0 - 24 sata rezervirajte mađioničara

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini

Broj korisnika u prošloj godini