Zekanje 2014 Uskrsni program s mađioničarom u Zaprešiću koji je razveelio sve prisutne prigodnom predstavom u kojoj su i najmlađi sudjelovali

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

Zekanje 2014 Uskrsni program s mađioničarom u Zaprešiću

Uskrsna čarolija u Zaprešiću 2015 je tradicionalno događanje svake godine na kojem se okupe veliki broj djece i roditelja željnih najljepše zabave povodom najvećeg Katoličkog blagdana Uskrsa. Tim povodom uz mnogobrojne sadržaje za djecu nastupio je i mađioničar Vladimir koji je imao interaktivnu predstavu. Mađioničarski trikovi bili su prilagođeni događanju, a klinci su aktivno mogli sudjelovati u cijelom programu. Izdvojiti ćemo neke od popularnih trikova s nevjerojatnim oslobađanjem mađioničara čije su ruke bile zavezane debelim konopcem, neobjašnjive vizualne promijene boje  šalova pred očima publike i mnogobrojni trikovi koji su sve ostavili bez daha. Veliki interes su pokazala i djeca i roditelji nakon programa postavljajući “klasična”  pitanja, a kako je to mađioničar napravio ili gdje se mogu takvi trikovi naučiti. Izrazito nam je drago kada se pokaže interes poput ovog danas, jer smisao zabave nije kratkoročna atrakcija koja se zaboravlja nakon gledanja,  već je cilj ostaviti odličan dugoročan dojam.

Mađioničar Zaprešić

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj korisnika u prošloj godini

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini