FIA CEZ prize giving održan u Zagrebačkom hotelu Westin. Najuglednija imena iz javnoga života. Prisutne je s trikovima zabavio mađioničar Vladimir Štimac

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

U Zagrebu je održan FIA CEZ Prize giving 2015 u hotelu Westin. Najveća imena iz auto moto svijeta na jednom mjestu. U ugodnoj atmosferi događanja nastupio je i svojim mađioničarskim trikovima zabavio prisutne Vladimir Štimac. Fantastični trikovi s kartama ostavili su bez daha mnoga poznata imena koja susrećemo na svim prestižnim i eminentnim događanjima. Najčešći komentari koji su se mogli čuti od uvaženih gostiju bili su: “Amazing”, “How?” “It´magic”, “Once again please…!”

Samo riječi pohvale iznenađenja i čuđenja. Apsolutno potpuno doživljaj trikova i nesavakidašnje čarolije koja se mogla vidjeti na ovom ekskluzivnom događaju.

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj korisnika u prošloj godini

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini