Mađioničar Vladimir svake godine održava veliki broj predstava. Svaka predstava je posebna na svoj način. Susreću se novi ljudi, nove reakcije, pokazuju novi trikovi, vježbaju se nove vještine prikazivanja trikova…Svaki nastup je lijep i unikatan. Nekoliko predstava koje sam održao tijekom srpnja i kolovoza uistinu su mi se urezala u pamćenje ili bolje rečeno u srce. Nabrojati ću samo manji dio gradova u Hrvatskoj gdje sam nastupio, a neke ću izdvojiti kao najdraže.

Gostovao sam u Istri (Poreč. Rovinj, Umag…), Dalmaciji (Zadar, Split, Korčula, Dubrovnik…), ako krenemo u smjeru istočne Hrvatske tu su svakako Daruvar, Bjelovar, Đurđevac, Sl. Brod, Osijek, Ilok…

Kao što sam i najavio izdvojiti ću samo neka mjesta koja su mi ostala kao pečat vremena koje nikada neću zaboraviti.

Rezervacija mađioničara

Želite da mađioničar gostuje i u Vašem gradu, mjestu ili općini? Slobodno se javite i 0 – 24 sata napravite rezervaciju. Nećemo Vas razočarati već očarati.

Korčula

Korčula je jedan od najljepših otoka gdje sam ove godine gostovao. Nakon dugoga putovanja doputovali smo na otok Korčulu. Ljubazan domaćin smjestio nas je u predivnom hotelu okružen mirisom mora i ljepotama prirode. Budući je tog dana puhao jaki vjetar cijelu predstavu smjestili smo na Justinu gdje se okupio veliki broj djece i roditelja kako bi uživali u mađioničarskim trikovima. Pri samom dolasku na ovu lokaciju u zraku se osjetla pozitivna i dobro došla atmosfera mještana koji su nas s radošću prihvatili. Djeca su govorila, evo nam mađioničara, svatko se htio slikati samnom, izmijeniti po koju prijateljsku riječ, dobiti autogram… Nešto uistinu posebno i lijepo. 2 dana sam gostovao s dvije različite interaktivne predstave. Pozitivini komentari su mi se na putu prema Zagrebu taložili, svaka slika mobitelom ili koju sam dobio od mještana elektroničkom poštom podsjetiti će me na predivno druženje i vrlo skori povratak na ovaj čaroban otok.

Rijeka

Kronološki gledano nakon gostovanja u gore navedenom otoku Korčuli, uputio sam se u Rijeku. Druga klima, druga Županija, drugi trikovi…01.07.2016 na poznatom Korzu u Rijeci održalo se javno događanje Riječke noći. Uz skupine drugih domaćih i inozemnih izvođača našao sam svoje mjesto na crvenom tepihu. Mađioničarski trikovi privukli su veliki broj gledatelja koji su htjeli uživati u trikovima. Osim organizatora susreo sam se i sa gradonačelnikom Rijeke, gospodinom Vojkom Obersnelom koji me se prisjetio iz studentskih dana. Osim stanovnika Rijeke imao sam čast razgovarati s turistima iz Kine, Filipina, Amerike, Australije..koji su nakon regularnog programa imali privilegiju dobiti od mene kratak mađioničarski program s kartama koji ih je oduševio. Nije izostalo niti tradicionalno slikanje za poznatu društvenu mrežu i sklapanje novih prijateljstva.

Daruvar

Grad Daruvar. Ima neku posebnost. Pozitivna atmosfera, opuštenost, manje stresa (barem za mene) pri samom ponovnom dolasku u ovaj grad koji je smješten u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji učinilo je ljeto 2016 i moje trikove potpuno drugačijim. Zašto? Nakon regularnog održanog programa, prošetao sam glavni trgom i razgovarao s mještanima koji su prisustvovali mojem nastupu. Nevjerojatan interes djece i roditelja da se slikaju s mađioničarom uistinu me je oduševio i razlog zašto sam Daruvar smjestio u jednu od svojih top destinacija je taj dirljivi trenutak. Video kamera je čak zabilježila ovaj trenutak koji želim s Vama podijeliti. Zasigurno ću se ponovno vratiti u ovaj divan grad i razveseliti prisutne daruvarčane.

Jaska

17.07.2016 se obilježavalo tradicionalno “Ljeto u Jaski“. Manifestacija koja je pozvala sve Jaskance i druge stanovnike da se pridruže bogatom kulturnom i zabavnom programu. Lokacija održavanje je perivoj dvoraca Erdödy-Rubido u Gornjoj Rijeci. Tijekom čitavog dana bila su razna događanja primjerena djeci i odraslima. Održao sam interaktivnu priredbu za djecu koja je kulminirala podijelom autograma, balona, a tražio se i koji trik više, Mnogi roditelji su me zaustavili kako bi na trenutak popričali samnom o trikovima, jer se u svakom mališanu probudila želja da postane pravi malo mađioničar. Zahvaljujem se organizatorima ovog predivnog događaja i vidimo se sljedeće sezone s novim čarolijama. Budite mi svi dobro.

Breška Greda

Između Zagreba i Ivanić Grada smješteno je malo mjesto Breška Greda. Vrlo dragi i simpatični mještani koji su mene i cijelu moju obitelj toplo prihvatili povodom događaja Sveta Ana. Održao sam za djecu i odrasle jednu predivnu predstavu koja je izazvala lavinu pozitivne energije. Svatko mi je čestitao, zahvalio, nazdraviti samnom, a posebnu zahvalu želim javno uputiti gospodinu Srećku Rastoviću domaćinu događaja.Imao sam čast upoznati i pokazati koji mađioničarski trik i gradonačelniku Ivanić Grada koji je bio jedan od pokrovitelja ove manifestacije. Hvala Vam svima i vidimo se sljedeće godine, a možda i prije.

Zadar

Ponovno smo na moru. Sjeverna Dalmacija. Zadnji dani mjeseca srpnja, točnije 30.07.2016. Neki kažu špica sezone kada je smjena turista. Unatoč tome svemu potrebno je bilo maksimalno precizno koordinirati cijelo događanje kako bi se u jutarnjim satima održao mađioničarski program u Zadru, točnije u trgovačkom centru City Galleria. Pri samom dolasku dočekalo me lijepo sunčano vrijeme, bez oblaka, što je uputilo da će se svi moći savršeno zabaviti uz trikove. Predstava je trajala oko 60 minuta, a svi prisutni mogli su vidjeti moj novi mađioničarki program. Zahvaljujem se organizatorima i vidimo se ponovno u Zadru.

Krapina

Krapina je grad u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Glavni je grad Krapinsko-zagorske županije. Imao sam mogućnost održati predstavu za prisutne. U paleti izvođača koji su gostovali jednostavno me oduševila toplina i ljubaznost mještana ovog predivnog grada. Na jednostavan i simpatičan način odlično su prihvatili moju novu predstavu koja je trajala oko 45 minuta u kojoj su doslovno svi mogli biti sudionici događaja. Nakon službenog završetka programa pridružio sam se izvođačima i gostima u lokalnom restoranu koji su uz simpatije i pohvale željeli porazgovarati samnom o novim događanjima u njihovom gradu. Hvala Vam.