Hvala što ste došli na moj blog. Nemam neke zamorne i teške teme koje se teško prate i čitaju, već pokušavam jednostavnim i razumljivim jezikom pisati o temi mađioničarstva. Ako Vas nešto dodatno zanima slobodno me kontaktirajte putem online formulara za slanje poruke. Predbilježite se na moj newsletter i saznajte prvi novosti. Ako Vam se svide tekstovi, podijelite ih na društvenim mrežama. Moji tekstovi nisu kopirani od drugih već ih osobno slažem i kreiram za Vas.

Vladimir Štimac

Mađioničar

Mađioničar i publika, današnja tema bloga

Mađioničar i publikaMađioničar i publika imaju blizak odnos. Kada se pokazuje mađioničarski trik, djeca će to vidjeti kao čaroliju, a odrasli kao iluziju. Svatko od njih će na drugačiji način reagirati. Zašto? Što se događa u glavi publike koja aktivno sudjeluje? Publika postaje dio tog trika, vrlo bitan element. Spoj psihologije, zabave i trika upakiran u cjelinu čini posao mađioničara zanimljivim, nedokučivim i čarobnim. Kakva su Vaša očekivanja? Pozovite mađioničara na svoje omiljeno događanje. Jedna od izuzetno čestih i očekivanih pojava je da publika zapravo ne zna kako pravilno reagirati kada se nađe u mađioničarskom triku. Da li bi se najradije naljutila na mađioničara, da li bi se smijala ili znatiželjno gledala i promatrala ne bi li došla do nekog samo njima objašnjivog rješenja trika.

Zašto tražiti objašnjenje mađioničarskih trikova? Totalno nepotrebno i neshvatljivo je da netko od publike se toliko trudi kako kaže da “provali” kako mađioničar izvodi trik. Zašto jednostavno ne uživate u iluziji, jer sama iluzija nije ništa drugo nega igra percepcijom koja se često ne događa. Dopustite sebi da ste sudionik nečega posebnoga, dio šarmantnog i elegantnog trika. Publika i gosti se neće Vama smijati u negativnom kontekstu, već uživati u velikoj nadmoći mađioničara koji prezentira svoju umjetničku točku.

Trajanje mađioničarskih trikova?

Trajanje je optimalno svedeno na 20ak minuta u komadu koliko je aktivna pažnja publike da mogu pratiti i prihvatiti ovu finu igru i zabavu. Često se događa da publika sama inzistira da se nekog od gledatelja pozove kao “žrtveno janje”, ali ponovaljamo ne s ciljem negativnog ismijavanja nego s namjerom da se atmosfera podigne do usijanja što je teško u koliko mađioničarski trik ne izvodi profesionalac. Dati ću Vam jedan primjer iz svakidašnjeg života. Da li običan humorističan vic zvuči jednako ako ga ispriča mladić od 20ak godina ili humorist (komičar) s 20 godišnjim iskustvom? Vic može od riječi do riječi biti jednako ispričan, a ishod totalno drugačiji. Razumijeli ste što Vam želim poručiti.

Da li ste nakon čitanja bloga poželjeli postati mađioničar, razmišljate li o trikovima…Imate pitanje? Javite se…

Vladimir Štimac

Mađioničar

Brzina odgovora u minutama

Dobivanje ponude u satima

%

Brzina i ljubaznost

Iskustvo u godinama rada

Naša ponuda uključuje:

Profesionalni mađioničarski rekviziti prema prethodno ostvarenom dogovoru s Vama. U koliko se radi o dječjem programu za javno događanje je jedan program, dok za dječje programe za privatna događanja su drugačiji programi i shodno tome drugačiji rekviziti. U koliko se radi o eventu gdje se radi sam s kartama, osigurava se oprema koja je samo za ovu namijenu.
Prilagođena vrsti događanja. Najčešće elegantan sako, kravata ili leptir mašna…Nikako traperice i tenisice. Profesinalan “dress code” mora biti

Ponašanje mađioničar mora i treba biti primjereno. Bez obzira na opuštenost atmpsfere i vrstu događanja, mađioničar ima kodeks po kojem se dužan ponašati ljubazno, pristojno i kulturno kako i dolikuje. On nije gost događanja već djelatnik.

  • Stil rada 100%
  • Educiranost u radu 100%
  • Kvaliteta rada 100%

100% profesionalizam za Vas

R

Moderna tehnologija

Vrhunski kompjuterski programi za Vašu privatnu zaštitu podataka

Kriptirani podaci

Svi Vaši podaci koje nam dostavljate su kriptirani. Više o kriptiranju podatak, pročitajte OVDJE

Tajnovitost podataka

Podaci koji su nam poznati od Vas nikada ne proslijeđujemo niti ne dajemo trećim stranama. Brinemo i jamčimo o Vašoj privatnosti.

Privatnost podataka

Diskrecija i privatnost podataka jedan vrlo bitan čimbenik poslovanja poduzeća Vladimir Štimac d.o.o.. Sve podatke koje Vi nama putem online obrazaca ili e-maila dostavljate mi strogo čuvamo kao poslovnu tajnu i isti nisu dostupni trećim stranama. Podaci s Vašim telefonskim brojevima, adresom, e-mail adresa…služe isključivo za trenutno događanje provjeru autentičnosti narudžbe kako bi mogli doći do Vas, na adresu održavanja programa, izdavanje računa te eventualno uz Vaše odobrenje da smijemo poslati promotivni materijal u vidu novosti i aktualnosti (eng. newsletter). Niti jedan klijent nema i ne može imati uvid u bilo koji Vaš podatak, jer bi time bila narušena Vaša privatnost.
Baza podataka je kriptirana plaćenim kompjuterskim programom te nije moguće doći do nje na bilo koji način osim ovlaštenog djelatnika poduzeća s administratorskim pristupom (lozinkom).
Do sada smo radili za eminentne domaće i strane predstavnike iz svijeta politike, estrade…te garantiramo i jamčimo apsolutnu diskreciju podataka. Zašto sve ovo naglašavamo? Vi ste nam vrlo bitni i povjerenje koje ćete steći s nama zasigurno ćete i dalje preporučiti, jer je nama u istresu da ste zadovoljni s našom uslugom.

Naš javni ključ

Kada se radi o strogo povjerljivim podacima na najvišem nivou koriste se tzv. pravi klujčeva. Javni i privatni ključ. Služe za otključavanje kriptiranih e-mail poruka. U 99.99% slučajeva komunikacija e-mailom je sigurna, a ovo je samo dodatni stupanj sigurnosti. U koliko ste u panici da Vaš e-mail ne “dođe” u krive ruke tijekom slanja prema nama preuzmite naš javni ključ. Zatražite ga putem e-maila

E-mail je dovoljan

Komunikacija putem e-maila je uistinu sjajna. U bilo kojem trenutku možete nam poslati poruku. Ne brinite za naše radno vrijeme, jednostavno nam se javite s upitom kroz online formular. Kreiran je za Vas, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku Vam odgovoriti s direktnim i službenim odgovorom.