Što drugi govore o mađioničaru Vladimiru? Bolje rečeno što drugi pišu o meni. Pročitajte samo manji dio komentara sa najpopularnije i najpoznatije društvene mreže. Ovo su stvarni ljudi, stvarni korisnici usluga i stvarni komentari. Za više osvrta o radu svakako molim pogledajte na Facebook fan page, https://www.facebook.com/madjionicarvladimir/ Vladimir Štimac

MAĐIONIČAR, Vladimir Štimac d.o.o.

Kaže se da je usmena preporuka jedan od najboljih pokazatelja kako je usluga ili proizvod prihvaćen. Stvarni ljudi su napisali svoje mišljenje i iskustvo koji su koristili usluge mađioničara Vladimira. Izrazito mi je drago da me vidite kao izvrsnog mađioničara. Ponekada se volim našaliti i reći da se moram spremati 300% da bi Vi dobili 100% top uslugu. Naravno, Vi to zavrjeđujete. Vi ste moja omiljena publika koju moram, želim i znam zabaviti. Hvala još jednom.

Kako angažirati mađioničara?

Mađioničara vrlo jednostavno i lako možete angažirati da mu pošaljete e-mail, da nazovete marketing koji zastupa mađioničara ili putem online formulara koji je 0 – 24 sata dostupan za Vas.

hrKontakt telefonski brojevi su dostupni svaki dan od 08:00 – 16:00 sati

+385 98 229 718

+385 91 252 12 92

Pogledajte kompletnu korisničku podršku. Kliknite OVDJE

Izuzetna mi je čast i drago da mogu o sebi pročitati Vaše impresije i komentare. Dugoročan i mukotrpan trud i rad se u konačnici uvijek isplati. Hvala Vam, Vaše lijepe riječi, odlične ocijene novi su mi vjetar u leđa u stvaranju i kreiranju fantastičnih trikova i usavršavanju novih vještina. Iskustvo se ne stvara preko noći već red, radom i disciplinom, a Vi ste mi pomogli u tome.

Vaš mađioničar Vladimir Štimac

Što drugi govore o mađioničaru Vladimiru?

 

 

 

Zahvaljujem  svima na komentarima koji ste dali svoje mišljenje i viđenje prema mojem radu. Nastojati ću biti još bolji i još s puno novih i zanimljivih trikova. Do tada želim svima sve najbolje i najčarobnije.

Mađioničar Vladimir