Mađioničar u Tvom vrtiću ili školi je fantastična usluga koja će jako razveseliti sve koji su željni najljepše zabave. Mađioničarski trikovi su jedna od mogućnosti s kojom smo spremni iznenaditi djecu. Mađioničar za djecu će posjetiti Vaš vrtić ili školu na području cijele Hrvatske. Izvesti odličan mađioničarski program svi će se super zabaviti. Jedan roditelj može platiti uslugu, a mi izdajemo njemu račun. Jednom godišnje predstava mađioničara za svoje dijete i prijatelje u cijeloj grupi nije preskupa, nije veliki luksuz. Predivno je kada dijete u ambijentu vrtića ili škole s prijateljima uz koje odrasta proslavi rođendan. Može biti i drugi povod, početak ili kraj školske godine, odlazak iz vrtića u školu. . . Našem mađioničaru je svejedno da li se nastup radi za 10 ili 30 djece, cilj je zabava!
Osim mađioničarskih trikova u ponudi imamo i druge fantastične usluge koje se mogu prirediti i svakako će privući interes. Izdvojiti ćemo samo neke.

Oslikavanje lica (face painting)
Čarobne balone (figure od balona)
Mini projekt “Nauči čaroliju” gdje djeca nauče trik i pokazuju svima, a za uzvrat dobivaju diplome
Klaunski show
Dekoracija prostora balonima

Mađioničar u Tvom vrtiću ili školi

Budući smo članica grupacije poduzeća Vladimir Štimac d.o.o. koja je vlasnik projekta www.rodjendani.hr zasigurno ćete pronaći još sadržaja s kojim ćete iznenaditi djecu. Uvijek nam se možete javiti i prirediti ćemo najljepše događanje za Vaše najmlađe.

Mađioničar u Tvom vrtiću ili školi, dodatne informacije:
  • Predstava je prilagođena za traženi uzrast djece
  • Edukativna je s didaktičkim elementima
  • Ne koriste se opasni predmeti, životinje, potencijalno opasni trikovi koje bi djeca eventualno ponavljala i ozlijedila se
  • Sva djeca ne plaćaju uslugu već samo roditelj čije dijete slavi rođendan i toj se osobi izdaje Zakonski propisani račun
  • Iza predstave ne stoji pojedinac nego poduzeće koje sukladno Zakonu plaća porez, doprinose i sve obaveze te je kvalificirano za izvršavanje usluge organizacije i izvođenje animacijsko zabavnih programa. U koliko korisnik nije zadovoljan s uslugom (do sada se to još nije dogodilo) u 100% iznosu će biti vraćen novac, a ima i pravo žalbe koja je propisana Zakonom RH.
  • U prošlosti je bilo situacija da su neki pojedinici mađioničari inzistirali da djeca izvikuju ime izvođača, plaćaju ulaznicu koja je u zamijenu za račun bila kemijska olovka, a teta u vrtiću bi dobila postotak za organizaciju predstave mađioničara.

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini

Broj korisnika u prošloj godini

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Kontakt centar
Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Radno vrijeme

Radno vrijeme svaki dan od 08:00 – 16:00 sati