Mađioničar za dječji rođendan. Želite li doživjeti čaroliju? Nebitna je lokacija. Da li je to dnevna soba, dječja igraonica, Vaš vrt ili omiljeni park. Mađioničar za djecu Vladimir će Vas oduševiti. Prava formula odličnog show programa mađioničara je sljedeća: Mađioničar za djecu ne pokazuje samo mađioničarski trik, on stvara čaroliju djeci koja treba s Vama podijeliti kako bi i Vi postali dio nje.

Vladimir Štimac

CEO, Vladimir Štimac

Mađioničar za dječji rođendan

najčarobnija zabava za svako dijete

Mađioničar za dječji rođendanMađioničar za dječji rođendan je naš najpopularniji Zagrebački mađioničar s interaktivnom predstavom za djecu u trajanju 30, 45 ili 60 minuta. Predstava je 100% pripremljena s edukativno didaktičkim trikovima, puno komike te na kraju faktor iznenađenja koji uvijek dodatno ugodno iznenadi djecu. Morate znati u predstavi publika cijelo vrijeme aktivno sudjeluje uz osvježenu paletu trikova koji se prikazuju na eminentnim i prestižnim dječjim događanjima (dječji rođendani, krstitke, dječji eventi, promotivna dječja događanja…). Cilj ovog programa je unijeti dašak svježine i kreativnosti uz decentnu komiku i profinjenost prožetu u cjelokupnom trajanju mađioničarskog performansa. Sve mađioničarske rekvizite i dodatnu opremu za program mi osiguravamo. Vrijeme pripreme je oko 10-15 minuta nakon čega kreće odlična zabava. Osim mađioničarskih trikova uz svaki program dajemo i bonus balon show.

To je poseban dio programa koji se održava nakon regularnog vremena mađioničarske predstave i traje 20 – 30 minuta, a uključuje izradu specijalnih balona za modeliranje duljine oko 2 metra od kojih djeci se izrađuju predivne figure. Mađioničar ih donosi u svim bojama i u skladu s željama djece izraditi će balonske figure (pas, zeko, mač, kapa, srce, cvijet, medu, labuda, zmiju…). Mađioničar za djecu, Vladimir je jedan od vodećih mađioničara u Hrvatskoj.

Rezervacija usluge
s

Video snimanje nije dozvoljeno

Video snimanje nije dozvoljeno osim u koliko se prethodno dogovorite s mađioničarom oko istoga. Npr. da snimate nekoliko minuta ili određene sekvence događanja, a smijete i cijeli show u koliko želite za privatnu upotrebu. Mađioničar nema ništa protiv snimanja predstave, ali ako samo preventivno Vas smijemo nešto upozoriti. Neki roditelji ne dozvoljavaju ili ne žele da se njihova djeca snimaju. Predlažemo prije nešto uzmete kameru, konzultirajte se s roditeljima djece.

Fotografiranje mađioničara je dozvoljeno

Kada ste pozvali i željeli da dođe mađiončara za djecu, smijete slikati cijelu predstavu i objavljivati na društvenim mrežama potpuno slobodno.

Mađioničar za dječji rođendan.

➞  Jamstvo kvalitete

TOP program koji izvodi renomirani mađioničar

➞  100% interakcija za djecu

➞  Program je na crvenom tepihu

➞  Osigurana zvučna kulisa za pojedine trikove (razglas)

U koliko Vam nije potreban bonus program s balonima, cijena je niža 10%, a balone za modeliranje (5 komada) dobiva tada samo slavljenik.

Broj e-mailova koje smo poslali i primili u prošloj godini

Broj korisnika u prošloj godini

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Kontakt centar
Telefoni

+385 98 229 718

+385 91 252 1292

Radno vrijeme

Radno vrijeme svaki dan od 08:00 – 16:00 sati