Hvala što ste došli na moj blog. Nemam neke zamorne i teške teme koje se teško prate i čitaju, već pokušavam jednostavnim i razumljivim jezikom pisati o temi mađioničarstva. Ako Vas nešto dodatno zanima slobodno me kontaktirajte putem online formulara za slanje poruke. Predbilježite se na moj newsletter i saznajte prvi novosti. Ako Vam se svide tekstovi, podijelite ih na društvenim mrežama. Moji tekstovi nisu kopirani od drugih već ih osobno slažem i kreiram za Vas.

Vladimir Štimac

Mađioničar

Mađioničarski trikovi, današnja tema

Mađioničarski trikoviPuno puta se u životu čuju riječi mađioničarski trikovi. Što one znače? Da li je mađioničar osoba koja zna rješenje za mađioničarski trik ili je to osoba koja uspješno pokazuje trikove? Krenimo redom. Zainteresirati ću Vas za mađioničarske karte. Zašto postoje 52 karte u špilu, zašto postoje 4 boje (herc, pik, karo i tref)(♠♣♥♦)..?!

Špil karata predstavalja jednu kalenedarsku godinu. Godina koja ima 52 tjedna baš kao i špil karata. Unutar godine ili špila karti nalaze se 4 boje koje su zapravo 4 godišnja doba (proljeće, jesen, ljeto i zima). Poslastica koju malo tko zna je da zbroj svih karata u špilu (as, 2,3,4,5,….) je upravo 365 što je točan broj dana u kalendarskoj godini. Što je sa prestupnim godinama? OK, postoji i Joker u špilu koji je dodatan dan u prestupnoj godini.

Vratimo se korak unatrag. Mađioničar dolazi do Vas i zamoliti će Vas da odaberete kartu (zvuči poznato?!). Postoji li mogućnost da odabirete baš svoju sretnu kartu koja je povezana s nekim događanjem iz Vašeg života? Jeste li baš slučajno odabrali tu kartu? Možda je mađioničar želio da baš nju odaberete?!

S druge strane postoji pitanje koje vrlo rado postavim matematičarima. Kada čovjek u trgovini kupi karte, one su pakirane u kutiji i kada ih izvadite i raširite po stolu, predivno su sortirane. As, dva, tri…u jednoj boj (srce)…ista stvar u ostale tri boje…Koliko puta je potrebno promiješati takav špil karti da bi se natrag vratile na “tvorničke” postavke? Da li je odogovor  1 x 10 na 52 potenciju?

Znate li da mađioničar može u samo jedom mješanju karti vratiti upravo tako sve karte ili da li znate da mađioničar unaprijed i po nekoliko dana zna koju ćete kartu za mjesec dana izvući kada se sretnete na kavi? Zvuči nevjerojatno? Predlažem sljedeće, rezervirajte mađioničarski show. Popunite online rezervaciju, pogledajate blok trikova s kartama i garantiram da će ispuniti sva Vaša očekivanja. U kliko se to ne dogodi, ne morate ništa platiti! Zvuči pošteno? Nije trik. Vi ste na potezu.

Mađioničarski trikovi služe u svrhu zabave ljudi, nikako da ljude nerviraju, ometaju. . .  Cilj je zabava i samo zabava. Znati neki mađioničarski trik nije isto što i biti mađioničar. Pokazati trik je umjetnost, a umjetnost nema svoju pravu cijenu.

Vladimir Štimac

Mađioničar

Brzina odgovora u minutama

Dobivanje ponude u satima

%

Brzina i ljubaznost

Iskustvo u godinama rada

Naša ponuda uključuje:

Profesionalni mađioničarski rekviziti prema prethodno ostvarenom dogovoru s Vama. U koliko se radi o dječjem programu za javno događanje je jedan program, dok za dječje programe za privatna događanja su drugačiji programi i shodno tome drugačiji rekviziti. U koliko se radi o eventu gdje se radi sam s kartama, osigurava se oprema koja je samo za ovu namijenu.
Prilagođena vrsti događanja. Najčešće elegantan sako, kravata ili leptir mašna…Nikako traperice i tenisice. Profesinalan “dress code” mora biti

Ponašanje mađioničar mora i treba biti primjereno. Bez obzira na opuštenost atmpsfere i vrstu događanja, mađioničar ima kodeks po kojem se dužan ponašati ljubazno, pristojno i kulturno kako i dolikuje. On nije gost događanja već djelatnik.

  • Stil rada 100%
  • Educiranost u radu 100%
  • Kvaliteta rada 100%

100% profesionalizam za Vas

R

Moderna tehnologija

Vrhunski kompjuterski programi za Vašu privatnu zaštitu podataka

Kriptirani podaci

Svi Vaši podaci koje nam dostavljate su kriptirani. Više o kriptiranju podatak, pročitajte OVDJE

Tajnovitost podataka

Podaci koji su nam poznati od Vas nikada ne proslijeđujemo niti ne dajemo trećim stranama. Brinemo i jamčimo o Vašoj privatnosti.

Privatnost podataka

Diskrecija i privatnost podataka jedan vrlo bitan čimbenik poslovanja poduzeća Vladimir Štimac d.o.o.. Sve podatke koje Vi nama putem online obrazaca ili e-maila dostavljate mi strogo čuvamo kao poslovnu tajnu i isti nisu dostupni trećim stranama. Podaci s Vašim telefonskim brojevima, adresom, e-mail adresa…služe isključivo za trenutno događanje provjeru autentičnosti narudžbe kako bi mogli doći do Vas, na adresu održavanja programa, izdavanje računa te eventualno uz Vaše odobrenje da smijemo poslati promotivni materijal u vidu novosti i aktualnosti (eng. newsletter). Niti jedan klijent nema i ne može imati uvid u bilo koji Vaš podatak, jer bi time bila narušena Vaša privatnost.
Baza podataka je kriptirana plaćenim kompjuterskim programom te nije moguće doći do nje na bilo koji način osim ovlaštenog djelatnika poduzeća s administratorskim pristupom (lozinkom).
Do sada smo radili za eminentne domaće i strane predstavnike iz svijeta politike, estrade…te garantiramo i jamčimo apsolutnu diskreciju podataka. Zašto sve ovo naglašavamo? Vi ste nam vrlo bitni i povjerenje koje ćete steći s nama zasigurno ćete i dalje preporučiti, jer je nama u istresu da ste zadovoljni s našom uslugom.

Naš javni ključ

Kada se radi o strogo povjerljivim podacima na najvišem nivou koriste se tzv. pravi klujčeva. Javni i privatni ključ. Služe za otključavanje kriptiranih e-mail poruka. U 99.99% slučajeva komunikacija e-mailom je sigurna, a ovo je samo dodatni stupanj sigurnosti. U koliko ste u panici da Vaš e-mail ne “dođe” u krive ruke tijekom slanja prema nama preuzmite naš javni ključ. Kliknite OVDJE

E-mail je dovoljan

Komunikacija putem e-maila je uistinu sjajna. U bilo kojem trenutku možete nam poslati poruku. Ne brinite za naše radno vrijeme, jednostavno nam se javite s upitom kroz online formular. Kreiran je za Vas, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku Vam odgovoriti s direktivnim i službenim odgovorom.