Mađioničar Vladimir Štimac i poznata lica iz javnoga života” tako sam nazvao ovaj članak i ujedno se zahvaljujem svima s kojima sam se slikao i hvala što činite dio moje male kolekcije refernci.

Vladimir Štimac

profesionalni mađioničar

Mađioničar Vladimir tijekom godina održao je veliki broj predstava. Kako privatnih tako i javnih događanja. Gostovao je i za mnga vrlo renomirana imena iz svijeta sporta, politike, glazbe…u nekoliko riječi iz svijeta javnoga života. Pogledajte mini galeriju. Zasigurno ćete prepoznati mnoga poznata lica.

Naša ponuda uključuje:

Profesionalni mađioničarski rekviziti prema prethodno ostvarenom dogovoru s Vama. U koliko se radi o dječjem programu za javno događanje je jedan program, dok za dječje programe za privatna događanja su drugačiji programi i shodno tome drugačiji rekviziti. U koliko se radi o eventu gdje se radi sam s kartama, osigurava se oprema koja je samo za ovu namijenu.
Prilagođena vrsti događanja. Najčešće elegantan sako, kravata ili leptir mašna…Nikako traperice i tenisice. Profesinalan “dress code” mora biti

Ponašanje mađioničar mora i treba biti primjereno. Bez obzira na opuštenost atmpsfere i vrstu događanja, mađioničar ima kodeks po kojem se dužan ponašati ljubazno, pristojno i kulturno kako i dolikuje. On nije gost događanja već djelatnik.

  • Stil rada 100%
  • Educiranost u radu 100%
  • Kvaliteta rada 100%

100% profesionalizam za Vas

R

Moderna tehnologija

Vrhunski kompjuterski programi za Vašu privatnu zaštitu podataka

Kriptirani podaci

Svi Vaši podaci koje nam dostavljate su kriptirani. Više o kriptiranju podatak, pročitajte OVDJE

Tajnovitost podataka

Podaci koji su nam poznati od Vas nikada ne proslijeđujemo niti ne dajemo trećim stranama. Brinemo i jamčimo o Vašoj privatnosti.

Privatnost podataka

Diskrecija i privatnost podataka jedan vrlo bitan čimbenik poslovanja poduzeća Vladimir Štimac d.o.o.. Sve podatke koje Vi nama putem online obrazaca ili e-maila dostavljate mi strogo čuvamo kao poslovnu tajnu i isti nisu dostupni trećim stranama. Podaci s Vašim telefonskim brojevima, adresom, e-mail adresa…služe isključivo za trenutno događanje provjeru autentičnosti narudžbe kako bi mogli doći do Vas, na adresu održavanja programa, izdavanje računa te eventualno uz Vaše odobrenje da smijemo poslati promotivni materijal u vidu novosti i aktualnosti (eng. newsletter). Niti jedan klijent nema i ne može imati uvid u bilo koji Vaš podatak, jer bi time bila narušena Vaša privatnost.
Baza podataka je kriptirana plaćenim kompjuterskim programom te nije moguće doći do nje na bilo koji način osim ovlaštenog djelatnika poduzeća s administratorskim pristupom (lozinkom).
Do sada smo radili za eminentne domaće i strane predstavnike iz svijeta politike, estrade…te garantiramo i jamčimo apsolutnu diskreciju podataka. Zašto sve ovo naglašavamo? Vi ste nam vrlo bitni i povjerenje koje ćete steći s nama zasigurno ćete i dalje preporučiti, jer je nama u istresu da ste zadovoljni s našom uslugom.

 

Naš javni ključ

Kada se radi o strogo povjerljivim podacima na najvišem nivou koriste se tzv. pravi ključeva. Javni i privatni ključ. Služe za otključavanje kriptiranih e-mail poruka. U 99.99% slučajeva komunikacija e-mailom je sigurna, a ovo je samo dodatni stupanj sigurnosti. U koliko ste u panici da Vaš e-mail ne “dođe” u krive ruke tijekom slanja prema nama preuzmite naš javni ključ. Zatražite ga e-mailom

E-mail je dovoljan

Komunikacija putem e-maila je uistinu sjajna. U bilo kojem trenutku možete nam poslati poruku. Ne brinite za naše radno vrijeme, jednostavno nam se javite s upitom kroz online formular. Kreiran je za Vas, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku Vam odgovoriti s direktivnim i službenim odgovorom.